Bine ati venit!

ELIPSOID este o companie ce executa lucrari de cadastru, topografie, geodezie si cartografie atat in judetul Galati cat si in alte zone din tara.

Compania s-a infiintat in martie 2010 si are la baza o echipa tanara si dinamica, formata din oameni cu studii si experienta in domeniul geodeziei.

Seriozitatea si promptitudinea ne caracterizeaza, garantandu-va o colaborare eficienta!

5

Elipsoid Home Page

 • image1

  ELIPSOID

  ELIPSOID este o companie ce executa lucrari de cadastru, topografie, geodezie si cartografie atat in judetul Galati cat si in alte zone din tara. Compania s-a infiintat in martie 2010 si are la baza o echipa tanara si dinamica, formata din oameni cu studii si experienta in domeniul cadastrului si geodeziei. Seriozitatea si promptitudinea ne caracterizeaza, garantandu-va o colaborare eficienta!

   

 • image1

  Ce este cadastrul?

  Cadastrul este un sistem unitar si obligatoriu de evidenta si inventariere sistematica a tuturor bunurilor imobile de pe teritoriul tarii din punct de vedere cantitativ, calitativ si juridic, indiferent in posesia cui se afla bunurile, precum si reprezentarea acestora pe planurile cadastrale si in documentele cadastrale, si in cartea funciara in vederea realizarii publicitatii imobiliare.

 • image1

  Importanta cadastrului?

  Importanta cadastrului consta in faptul ca acesta furnizeaza date reale privitoare la bunurile imobile (pozitie, marime, folosinta, proprietar), necesare in toate ramurile economiei nationale. In acelasi timp, cadastrul este, pentru economia de piata, un instrument deosebit de important, pentru ca furnizeaza documentele care dau siguranta tranzactiilor care au loc pe piata bunurilor imobile.
  De asemenea, importanta lucrarilor de cadastru este de prim ordin pentru intocmirea sistemelor informationale ale teritoriului, capabila sa furnizeze rapid date reale tuturor organismelor de gestionare si planificare a bunurilor imobile din diverse sectoare ale economiei nationale.

Members login

Doar pentru membrii staffului
Pentru Detalii Contactati Webmasterul!

Noutati

 • Social Networks

  Twitter
 • Utile

  Telefon

  0742 820 924

  0743 808 650

  Program

  LUNI-VINERI

  9:00-16:00

   

  E-mail

  info@elipsoid.ro

  survey@elipsoid.ro

Simulare Pret